top of page

Offerte aanvragen bij onze opplakservice met karton in Zwolle

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Wilt u een offerte aanvragen voor een afbeelding op karton bij onze opplakservice in regio Zwolle? Dit kan bij Bootsma Technologies, onze experts helpen u graag verder. Bij onze opplakservice is het mogelijk om een offerte aan te vragen voor een afbeelding op karton.

Wilt u meer weten over onze opplakservice met karton in zwolle?

Vraag een offerte aan voor karton bij onze opplakservice in Zwolle

Ons bedrijf werkt met museumkarton binnen onze opplakservice, het karton is een licht materiaal, maar verstevigt de afbeelding goed. Het museumkarton is pH-neutraal en zuurvrij zodat de foto niet verkleurd. Met zelfklevende materialen wordt de afbeelding geplaatst in een lijst naar keuze, denk bijvoorbeeld aan een baklijst. Achter op de lijst wordt een ophangsysteem geplaatst, waardoor u de afbeelding gemakkelijk op kunt hangen. Bij ons bedrijf is het ook mogelijk om plakhaken te kopen om de afbeelding op te hangen aan een muur, zonder de muur te beschadigen. De afbeeldingen van ons bedrijf worden opgeplakt op zuurvrij karton.

Druk

Wilt u meer weten over onze opplakservice?

Vraag meer informatie aan

Wilt u meer informatie van ons lamineerbedrijf of heeft u interesse in een offerte voor een afbeelding op karton bij onze opplakservice? Neem dan vooral contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact opnemen via 038 - 444 64 22, of u stuurt ons een e-mail naar info@bootsma-tech.nl. Wit u meer weten over onze organisatie? Vraag onze experts om meer informatie.

bottom of page