top of page

Plakhaken kopen in Zwolle

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Plakhaken van hoge kwaliteit kunt u kopen bij Bootsma Technologies in Zwolle. Deze plakhaken maken het makkelijk om uw afbeelding op te hangen. Als u ons een van uw prints laat bewerken, worden aan de onderkant van de foto afstandhouders geplaatst zodat het lijkt dat de foto zweeft aan de muur na het ophangen.

Wilt u meer weten over onze plakhaken?

Wilt u plakhaken kopen?

Als u plakhaken wilt kopen, hoeft u niet verder te zoeken. Deze haken bestelt u gemakkelijk bij ons om uw ingelijste foto of print mee op te hangen. Ons bedrijf maakt gebruik van zelfklevende materialen om een afbeelding te versterken. Zo maakt ons bedrijf het mogelijk om foto’s te plakken op zuurvrij karton. Daarbij kunt u ook een mooie lijst uitzoeken, denk bijvoorbeeld aan een baklijst. Hierdoor lijkt het alsof de afbeelding zweeft in de lijst. Op de achterkant van de afbeelding wordt een aluminium ophangprofiel bevestigd, samen met de plakhaken maakt dit het enorm makkelijk om de afbeelding op te hangen.

Druk

Wilt u een plakhaken kopen?

Bestel de plakhaken die bij uw werk passen

Op de website van ons lamineerbedrijf vindt u een handig overzicht met de diverse soorten plakhaken die u bij ons kunt kopen. Heeft u hier vragen over of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan vooral contact met ons op. Ons ervaren team helpt u graag verder. U kunt telefonisch contact opnemen via 038 - 444 64 22.

bottom of page