top of page

Foto in baklijst

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Een foto in een baklijst zorgt ervoor dat het lijkt alsof de foto in het frame zweeft. Dit is ideaal voor een project voor een bedrijf dat gebruikmaakt van foto’s, posters en prints. Gebruik deze lijst voor een presentatie of zet deze in als decoratie voor op uw bedrijf. Bij Bootsma Technologies in Zwolle bestelt u zo’n kwalitatieve lijst.

Wilt u meer weten over een foto in een baklijst?

Foto in een aluminium baklijst

Ons bedrijf plakt uw foto in een aluminium baklijst waardoor het lijkt alsof de afbeelding zweeft in de lijst. Zeker voor een foto op bariet is dit dé manier om levendige contrasten te benadrukken. Onze opplakservice zorgt ervoor dat de afbeelding wordt geplakt op hoge kwaliteit platen, hierdoor blijft de afbeelding goed in de lijst zitten. U kunt zelf de afmetingen en de afwerking van de afbeelding zelf kiezen. De kwaliteit is zo goed dat u de afbeelding zo in een vintrinelijst in een museum kunt hangen. Maakt u gebruik van de aluminium baklijst? Bekijk dan ook ons aluminium ophangprofiel, zo valt het hangsysteem niet op. Aluminium is erg sterk waardoor het frame veilig aan de muur hangt. Ons printbedrijf staat voor kwaliteit, vakmanschap en wij maken gebruik van de mooiste finishes.

Druk

Wilt u een foto in een baklijst?

Stel uw werk tentoon in een baklijst

Wilt u meer informatie ontvangen over een foto in een aluminium baklijst? Neem dan contact op met ons bedrijf en bel naar 038 - 444 64 22. Onze experts zorgen dat u tevreden bent met het resultaat. Het enige wat u hoeft te doen, is de afmetingen van uw werk doorgeven aan ons bedrijf.

bottom of page