top of page

Foto in baklijst

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Een foto in een baklijst zorgt ervoor dat het lijkt alsof de foto in het frame zweeft. Dit is ideaal voor een project voor een bedrijf dat gebruik maakt van foto’s, posters en prints. Gebruik het voor een presentatie of gewoon voor decoratie voor op uw bedrijf. Als u nog vragen heeft dan kan u deze stellen aan een van onze experts.

Wilt u meer weten over een foto in een baklijst?

Foto in een aluminium baklijst

Ons bedrijf maakt een foto in een aluminium baklijst waardoor het eruit ziet alsof de afbeelding zweeft in het schilderij. Onze opplakservice zorgt ervoor dat de afbeelding wordt afgedrukt op hoge kwaliteit platen, hierdoor blijft de afbeelding goed in de lijst zitten. U kunt zelf de afmetingen en de afwerking van de afbeelding kiezen. Onze kwaliteit is zo goed dat de afbeelding zo in een museum kan hangen. Maakt u gebruik van de aluminium baklijst? Bekijk dan ook ons aluminium ophangprofiel, zo valt het hangsysteem helemaal niet op. Aluminium is erg sterk waardoor het frame niet snel van de muur af gaat komen. Ons bedrijf staat voor kwaliteit, vakmanschap en wij maken gebruik van de mooiste finishes.

Druk

Wilt u een foto in een baklijst?

Stel al uw vragen

Wilt u meer informatie ontvangen over een foto in een aluminium baklijst. Neem dan contact op met ons bedrijf in Zwolle. Het is mogelijk om ons een e-mail te sturen naar Info@bootsma-tech.nl, of u belt ons via 038 - 444 64 22. Onze experts zorgen dat u tevreden bent met de kwaliteit. Het enige wat u hoeft te doen is de afmetingen door te geven aan ons bedrijf.

bottom of page