top of page

Opplakservice voor acryl

Bootsma Technologies in Zwolle is een opplakservice ook voor acryl. Ons bedrijf maakt gebruik van zelfklevende materialen, hierdoor wordt de afbeelding versterkt en gaat deze langer mee. Wij maken als opplakservice gebruik acryl, karton en diverse andere materialen. Daarnaast kiest u voor een finish, hiermee maakt u uw afbeelding mat of laat u deze glanzen.

Ons bedrijf als opplakservice voor acryl, polystyreen of aluminium

Bootsma Technologies maakt gebruik van zelfklevende materialen om de afbeelding te versterken. U kiest bij ons zelf het materiaal waar de afbeelding op wordt geplakt. Ons bedrijf werkt vaak met een sandwichplaat waardoor de afbeelding licht, maar wel stevig is. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen om een foto achter acryl te plakken. Hierdoor krijgt deze een mooie glans en ziet de afbeelding er professioneel uit. Om de afbeeldingen op te hangen, kunt u kiezen uit een aluminium ophangprofiel of plakhaken. Hiermee hangt u de afbeelding aan de muur, zonder de muur te beschadigen. Het is namelijk niet nodig om te boren of gaten in de muur te spijkeren. Met onze plakhaken beschadigt u de muur niet en kunt u wel uw afbeeldingen op bijvoorbeeld C-print ophangen. Heeft u vragen over het proces van onze oplakservice die gebruikmaakt van polystyreen? Neem dan gerust contact op met ons bedrijf.

Laat ons uw werk op acryl plakken

Bekijk het hele aanbod van onze opplakservice voor polystyreen, acryl of aluminium op de website van ons lamineerbedrijf. Hier staan al onze diensten op waar u uit kunt kiezen. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Hiervoor belt u naar 038 - 444 64 22. Onze experts helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

bottom of page