top of page

Opplakservice voor acryl

Bootsma Technologies in Zwolle is een opplakservice ook voor acryl, daarnaast maken wij ook gebruik van aluminium of polystyreen. Ons bedrijf maakt gebruik van zelfklevende materialen, hierdoor wordt de afbeelding versterkt en gaat deze langer mee. Wij maken als opplakservice gebruik van polystyreen, aluminium maar ook acryl of karton. Daarnaast kiest u voor een finish, hiermee maakt u uw afbeelding mat of laat u deze glanzen.

Ons bedrijf als opplakservice voor acryl, polystyreen of aluminium

Bootsma Technologies uit Zwolle maakt gebruik van zelfklevende materialen om de afbeelding te versterken. Het is mogelijk om zelf het materiaal te kiezen waar de afbeelding wordt opgeplakt. Kies bijvoorbeeld uit: karton, MDF of kapamount. Ons bedrijf werkt vaak met een sandwichplaat waardoor de afbeelding licht maar wel stevig is. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen om een foto achter acryl te plakken. Hierdoor krijgt het een mooie glans en ziet de afbeelding er professioneel uit. Om de afbeeldingen op te hangen kunt u kiezen uit een aluminium ophangprofiel of  plakhaken. Hiermee is het mogelijk om de afbeeldingen aan de muur te hangen, zonder de muur te beschadigen. Het is namelijk niet nodig om te boren of gaten in de muur te spijkeren. Met onze plakhaken beschadigt u de muur niet en kunt u wel uw afbeeldingen ophangen. Heeft u vragen over het proces van onze oplakservice dat gebruik maakt van polystyreen? Neem dan gerust contact op met ons bedrijf.

Bekijk het hele aanbod

Bekijk ons hele aanbod als opplakservice van polystyreen, acryl of aluminium op onze website. Hier staan al onze diensten op waar u uit kunt kiezen. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Stuur ons bedrijf een e-mail naar Info@bootsma-tech.nl, of u neemt telefonisch contact op via 038 - 444 64 22. Onze experts helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen en luisteren naar uw opmerkingen.

Opplakservice tot 2 meter:

 Opplakservice Aluminium
Opplakservice Dibond / Dubond
Opplakservice Acryl+Aluminium / Acryl+Dibond
Opplakservice Polystyreen
 Opplakservice Kapamount / Gatorfoam
Opplakservice Karton/ Budget foam
Opplakservice Forex / Zwart MDF
bottom of page