top of page

Foto’s opplakken op zuurvrij karton

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Wilt u uw foto’s opplakken op zuurvrij karton? Ons bedrijf Bootsma Technologies uit Zwolle helpt u graag verder. Ons bedrijf zorgt ervoor dat uw afbeelding wordt versterkt met zelfklevende materialen, het karton is zuurvrij en ph neutraal. Zuurvrij karton is beter voor het milieu, daarom maken wij hier gebruik van.

Wilt u meer weten over foto's opplakken op zuurvrij karton?

Foto’s opplakken op zuurvrij karton bij ons bedrijf

Laat uw foto’s opplakken op zuurvrij karton bij ons bedrijf. Wij maken gebruik van zelfklevende materialen waardoor uw afbeelding wordt versterkt. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een normale lijst of een baklijst voor uw afbeelding. Nadat de afbeelding op het karton is geplakt is het voor u mogelijk om een bepaalde finish te kiezen. Wilt u bijvoorbeeld die mooie museum glans op uw afbeelding hebben? Bij ons bedrijf is dat zeker een mogelijkheid.

Druk

Wilt u een foto op zuurvrij karton?

Bekijk ons hele aanbod

Bekijk ons volledige aanbod op de website, of vraag onze experts om hulp. Wilt u meer informatie van ons bedrijf over foto’s opplakken op zuurvrij karton? Neem dan vooral contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact opnemen via 038 - 444 64 22, of u stuurt ons een e-mail naar Info@bootsma-tech.nl. De experts zorgen ervoor dat u van de juiste informatie wordt voorzien.

bottom of page