top of page

Foto’s opplakken op zuurvrij karton

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Wilt u uw foto’s opplakken op zuurvrij karton? Ons bedrijf Bootsma Technologies uit Zwolle helpt u hierbij graag verder. Onze ervaren specialisten zorgen ervoor dat uw afbeelding wordt versterkt met zelfklevende materialen, het karton is zuurvrij en pH-neutraal. Zuurvrij karton is beter voor het milieu, daarom maken wij hier gebruik van.

Wilt u meer weten over foto's opplakken op zuurvrij karton?

Foto’s opplakken op zuurvrij karton bij ons bedrijf

Laat uw foto’s opplakken op zuurvrij karton bij ons bedrijf. Wij maken gebruik van zelfklevende materialen waardoor uw afbeelding wordt versterkt. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een normale lijst of een baklijst voor uw afbeelding. Nadat de afbeelding op het karton is geplakt, is het voor u mogelijk om een bepaalde finish te kiezen. Wilt u bijvoorbeeld die mooie museumglans op uw afbeelding hebben? Bij ons bedrijf is dat zeker een mogelijkheid.

Druk

Wilt u een foto op zuurvrij karton?

Bekijk ons hele aanbod

Bekijk ons volledige aanbod op de website, of vraag onze experts om hulp. Wilt u meer informatie van ons lamineerbedrijf over het opplakken van foto’s op zuurvrij karton? Neem dan vooral contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder. Bel hiervoor naar 038 - 444 64 22, of stuur een e-mail naar info@bootsma-tech.nl. Wij helpen u graag een keuze te maken uit onze producten en diensten.  

bottom of page