top of page

Foto in vitrinelijst met glans voor museum

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Bij Bootsma Technologies uit Zwolle is het mogelijk om een foto in een vitrinelijst met glans voor een museum te bestellen. Deze foto wordt in een vitrinelijst bezorgd met een afwerking van museumglans. De finish zorgt ervoor dat uw afbeelding een glans erover heen krijgt, net zoals in het museum. Ons bedrijf levert het project bij u af.

Wilt u meer weten over een foto in een vitrinelijst

Een foto in een vitrinelijst met een afwerking met glans voor een museum

De foto in een vitrinelijst heeft een mooie afwerking die u kunt herkennen als dankzij de glans voor in een museum. De opplakservice van ons bedrijf zorgt ervoor dat de afbeelding die u uit heeft gekozen, verstevigd wordt en in een lijst wordt gezet. U kunt kiezen wat voor lijst bij uw werk past, zoals een normale lijst of een baklijst. Het opplakken van een afbeelding gebeurt met zelfklevende materialen. Hierdoor gaat de afbeelding lang mee. U kiest zelf het materiaal. Vraag bijvoorbeeld een offerte aan voor zwart MDF. Dit geeft de afbeelding een stoere uitstraling en past bij veel verschillende stijlen.

Druk

Wilt u een foto in een vitrinelijst ?

Bekijk het gehele aanbod

Ons lamineerbedrijf zorgt ervoor dat de foto in een vitrinelijst komt met een finish van museum glans. Bekijk het volledige productaanbod van ons bedrijf. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons bedrijf. Stuur een e-mail naar info@bootsma-tech.nl, of bel naar 038 - 444 64 22. Onze experts beantwoorden uw vragen.

bottom of page