top of page

Foto in vitrinelijst met museum glans

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Bij Bootsma Technologies uit Zwolle is het mogelijk om een foto in een vitrinelijst met museum glans te bestellen. Deze foto wordt in een vitrinelijst bezorgd met een afwerking als museum glans. De finish zorgt ervoor dat uw afbeelding een glans erover heen krijgt, net zoals in het museum. Ons bedrijf levert het project bij u af.

Wilt u meer weten over een foto in een vitrinelijst

Een foto in een vitrinelijst met een afwerking als een museum glans

De foto in een vitrinelijst met museum glans heeft een mooie afwerking die u kunt herkennen als de glans in een museum. De opplakservice van ons bedrijf zorgt ervoor dat de afbeelding die u uit heeft gekozen verstevigd wordt en in een lijst wordt gezet. U kunt kiezen wat voor lijst dit moet worden, een normale lijst of toch een baklijst. Het opplakken van een afbeelding gebeurt met zelfklevende materialen. Zo gaat de afbeelding lang mee. U kiest zelf voor het materiaal, vraag bijvoorbeeld een offerte aan voor zwart MDF. Dit geeft de afbeelding een stoere uitstraling en past bij veel verschillende stijlen.

Druk

Wilt u een foto in een vitrinelijst ?

Bekijk het gehele aanbod

Ons bedrijf zorgt ervoor dat de foto in een vitrinelijst komt met een finish van museum glans. Bekijk ons hele aanbod van ons bedrijf. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons bedrijf. Stuur een e-mail naar Info@bootsma-tech.nl, of u neemt telefonisch contact op via 038 - 444 64 22. Onze experts beantwoorden uw vragen.

bottom of page