top of page

Foto met bariet opplakken

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Bariet is het perfecte materiaal om een foto in het zwartwit professioneel mee te laten opplakken. Dit papier van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de contrasten van uw zwart-witfotografie volledig tot hun recht komen en een levendig karakter krijgen. Als u uw foto op bariet wilt laten opplakken en coaten met de beste finish, kiest u voor Bootsma Technologies in Zwolle.

Wilt u meer weten over een foto laten plakken op dibond?

U laat dankzij bariet uw foto hoogwaardig opplakken

Barietpapier is dus een perfecte basis voor elke zwart-witprint. U heeft bij ons printbedrijf de keuze uit diverse materialen om uw foto op te laten plakken. Zo is het mogelijk om uw foto op bariet in een baklijst te laten plakken. De combinatie van deze ‘zwevende’ lijst en de scherpe contrasten in uw afbeelding zorgt voor een intrigerend resultaat. Zo laat u als fotograaf of kunstenaars uw cliënten keer op keer versteld staan. Werkt u met traditionele middelen? Laat dan ook uw analoge foto plakken door ons gespecialiseerde team. Met onze producten zorgt u voor een uitstekend behoud van kwaliteit.

Druk

Wilt u een foto laten plakken op dibond?

Ontdek onze diensten voor professionals

Voor u als fotograaf of vormgever, is het laten opplakken van uw foto op bariet een uitstekende keuze. U heeft bij ons bovendien de keuze uit diverse andere, professionele materialen voor bijvoorbeeld uw C-prints. Ontdek de diverse mogelijkheden en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

bottom of page