top of page

Aluminium ophangprofiel

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Een aluminium ophangprofiel wordt bevestigd aan de achterkant van een versterkte afbeelding, dit maakt het makkelijk om de afbeelding op te hangen aan de muur. Ons bedrijf Bootsma Technologies uit Zwolle versterkt uw afbeelding en zorgt ervoor dat deze klaar is om opgehangen te worden aan de muur. Geef uw project aan onze specialisten door en wij regelen de rest.

Wilt u meer weten over onze aluminium ophangprofie?

Aluminium ophangprofiel achter de afbeelding

Een aluminium ophangprofiel wordt door de experts van onze opplakservice achter de versterkte afbeelding geplaatst. U laat uw werk versterken door de zelfklevende materialen die wij bevestigen aan de afbeelding. De zelfklevende materialen worden bevestigd op sterke, maar lichte materialen zoals bijvoorbeeld Dibond. Dibond is een zelfklevend plaatmateriaal dat bestaat een uit drie lagen opgebouwde sandwichplaat, gemaakt van aluminium. Een ander materiaal dat ons bedrijf gebruikt, is kapamount. Dit is een sandwichplaat met foam. U profiteert hiermee van een licht materiaal waarmee u uw afbeeldingen gemakkelijk ophangt.

Druk

Wilt u mee weten over onze aluminium ophangprofiel?

Bestel vandaag nog uw ophangprofiel of vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer informatie van ons lamineerbedrijf over een aluminium ophangprofiel? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact opnemen via 038 - 444 64 22 als u nog vragen heeft over het bestellen of het gebruiken van onze handige ophangprofielen

bottom of page