top of page

Aluminium ophangprofiel

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Een aluminium ophangprofiel wordt bevestigd aan de achterkant van een versterkte afbeelding, dit maakt het makkelijk om de afbeelding op te hangen aan de muur. Ons bedrijf Bootsma Technologies uit Zwolle versterkt uw afbeelding en zorgt ervoor dat deze klaar is om opgehangen te worden aan de muur. Geef uw project aan ons bedrijf door en wij regelen de rest.

Wilt u meer weten over onze aluminium ophangprofie?

Aluminium ophangprofiel achter de afbeelding

Een aluminium ophangprofiel wordt door onze opplakservice achter de versterkte afbeelding geplaatst. De afbeelding wordt versterkt door de zelfklevende materialen die worden bevestigd aan de afbeelding. De zelfklevende materialen worden bevestigd op sterke maar lichte materialen zoals bijvoorbeeld dibond. Dibond is een uit drie lagen opgebouwde sandwichplaat gemaakt van aluminium. Een ander materiaal dat ons bedrijf gebruikt is kapamount. Dit is een foamplaat dat opgebouwd is als een sandwichplaat. Hierdoor is het materiaal licht en kunnen de afbeeldingen gemakkelijk opgehangen worden.

Druk

Wilt u mee weten over onze aluminium ophangprofiel?

Neem contact op met ons bedrijf

Wilt u meer informatie van ons bedrijf over een aluminium ophangprofiel? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact opnemen via 038 - 444 64 22, of u stuurt ons een e-mail naar Info@bootsma-tech.nl. Onze experts voorzien u van de juiste informatie.

bottom of page