top of page

Beschermfolie voor lamineren

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Met onze optie voor een coating in de vorm van beschermfolie, laat u uw print of foto professioneel lamineren. Hiermee beschermt u uw werk tegen schade en zorgt u ervoor dat het langer meegaat. Ook verzorgt u hiermee een glanzende of matte finish. Bij Bootsma Technologies in Zwolle zijn we gespecialiseerd in diverse soorten hoogwaardige finishes voor uw professionele beeldmateriaal.

Wilt u meer weten over een foto laten plakken op dibond?

Behoud de kwaliteit van uw werk en laat deze met beschermfolie lamineren

Tijdens het lamineren van uw fine art foto of andere print brengt ons team zorgvuldig een laag beschermfolie aan over uw werk. Hiermee laat u uw product beschermen tegen vuil en schade. Dit is de laatste stap van onze opplakservice. Bepaal eerst op welk materiaal u uw foto of print wilt laten plakken voordat u deze door ons met beschermfolie laat lamineren. Kies bijvoorbeeld voor zwart MDF voor een luxueuze uitstraling. Al onze materialen zijn stevig, maar tegelijkertijd licht waardoor u uw foto’s op diverse plekken tentoon kunt stellen of als promotiemateriaal gebruikt. Voor een extra goed beveiligd werk kunt u bij ons ook kiezen voor een foto in een vitrinelijst.

Druk

Wilt u een foto laten plakken op dibond?

Laat uw werk door ons beschermen

Heeft u interesse in het laten lamineren van uw werken met kwalitatieve beschermfolie op maat? Neem dan contact met ons op om van onze diensten gebruik te maken of vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer inzicht in de mogelijkheden. Bij vragen over ons lamineerbedrijf belt u naar 038 - 444 64 22.

bottom of page