top of page

Een offerte aanvragen bij dé opplakservice voor zwart MDF in Zwolle

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Wilt u een offerte aanvragen voor onze opplakservice zwart MDF bij ons bedrijf in Zwolle? Dit kan bij Bootsma Technologies, onze experts helpen u graag verder. Bij onze opplakservice is het mogelijk om een offerte aan te vragen voor een afbeelding op zwart MDF. MDF is een sterk materiaal dat ideaal is om een afbeelding te versterken.

Wilt u meer weten over onze opplakservice voor zwart MDF?

Vraag een offerte aan voor zwart MDF bij onze opplakservice in Zwolle

MDF is een sterk materiaal dat ideaal is voor het verstevigen van afbeeldingen. Ons bedrijf werkt met zwart MDF als opplakservice. Na het zagen zijn de randen nog steeds zwart. Achter in het MDF monteren we standaard een ophang dop. Met zelfklevende materialen wordt de afbeelding geplaatst in een lijst naar keuze, denk bijvoorbeeld aan een baklijst, of een normale lijst. Zo is het mogelijk om een foto op zuurvrij karton te bevestigen. Achter op de lijst wordt ophangsysteem geplaats zodat u de afbeelding makkelijk op de muur kan bevestigen. Het ophangen gaat makkelijk met onze plakhaken, hiermee beschadig je de muur ook niet. Bekijk ons volledige aanbod op de website, of vraag onze experts om hulp.

Druk

Wilt u meer weten over onze opplakservice?

Bekijk ons hele aanbod

Wilt u meer weten over de werkwijze van ons lamineerbedrijf of ontvangt u graag een offerte voor onze opplakservice en het gebruik van zwart MDF? Neem dan vooral contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder, ook met diverse beschermfolies. Bel hiervoor naar 038 - 444 64 22 of stuur een e-mail naar info@bootsma-tech.nl. Onze experts zorgen ervoor dat u snel meer inzicht krijgt in de diverse mogelijkheden.  

bottom of page