top of page

Prints plakken op aluminium

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Heeft u al eens overwogen om uw mooiste prints of foto’s te laten plakken op aluminium? Hiermee heeft u een prachtig product in handen om uw klanten van de hoogte kwaliteit te voorzien of uw werk in een expositie tentoon te stellen. Vertrouw op Bootsma Technologies in Zwolle om uw werken professioneel te plakken op aluminium platen op maat.

Wilt u meer weten over een foto laten plakken op dibond?

Waarom wilt u uw prints laten plakken op aluminium?

Wanneer u gebruikmaakt van onze opplakservice, profiteert u van diverse voordelen. Door uw prints op aluminium te laten plakken, blijft uw print langer intact en is deze dankzij onze diverse finishes goed beschermd tegen invloeden van vuil of water. Bovendien hangt u de afbeelding gemakkelijker op wat ook uw klanten voordelen biedt. Als u uw prints buiten op wilt hangen, kiest u voor geanodiseerd aluminium. Wilt u uw werk uitleveren aan musea? Kies dan voor een foto in een vitrinelijst die door onze specialisten wordt verzorgd. Als u de voorkeur geeft aan een lichter materiaal, bieden wij de mogelijkheid voor fotoprints op polystyreen.

Druk

Wilt u een foto laten plakken op dibond?

Bestel vandaag nog uw prints

Om uzelf en uw klanten van de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen, kiest u dus voor het laten plakken van uw prints op een aluminium plaat door ons lamineerbedrijf. Voor meer inzicht in de mogelijkheden bekijkt u onze prijslijst of vraagt u een offerte aan. Bel hiervoor naar 038 - 444 64 22 of vul ons contactformulier aan. Natuurlijk bereikt u ons ook voor vragen over onze producten of diensten.

bottom of page