top of page

Analoge foto plakken

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Het maken van een analoge foto wordt steeds populairder, en om u foto zo lang mogelijk te bewaren, laat u deze door ons plakken op de beste materialen. Bootsma Technologies in Zwolle is uw partner voor het verzorgen van diverse soorten duurzame ondergronden en kwalitatieve finishes. U laat het plakken van uw analoge foto dus met een gerust hart over aan onze experts.

Wilt u meer weten over een foto laten plakken op dibond?

Behoud de levendige kleuren van uw analoge foto door deze te laten plakken

Het maken van analoge foto’s is geen makkelijk karwei. U weet immers niet direct hoe uw foto eruit komt te zien. U creëert hiermee wel een uniek effect en levendige kleuren waardoor uw foto’s zeker op zullen vallen. Laat uw analoge foto daarom plakken op een ondergrond zoals gatorfoam door onze experts. U zorgt er met onze opplakservice voor dat uw afbeelding nog lang mooi blijft en gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld promotionele doeleinden. Kies ook voor een van de kwalitatieve coatings van ons printbedrijf zodat u zeker weet dat de kleuren en kwaliteit van uw analoge foto behouden blijven.

Druk

Wilt u een foto laten plakken op dibond?

Vertrouw op onze kwaliteit voor uw foto’s

U vertrouwt bij ons op een uitstekende service en de hoogst mogelijke kwaliteit voor uw producten. Bekijk onze prijslijsten voor een indicatie van de kosten of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor het laten plakken van uw analoge foto. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@bootsma-tech.nl.

bottom of page