top of page

Een offerte aanvragen bij onze opplakservice plus gatorfoam

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Wilt u een offerte aanvragen bij een opplakservice dat gebruik maakt van gatorfoam? Ons bedrijf Bootsma Technologies helpt u graag verder. Ons bedrijf is gevestigd in Zwolle maar zorgen ervoor dat uw project bij u terecht komt. U stuurt uw project naar ons toe en ons bedrijf zorgt ervoor dat de afbeelding wordt afgedrukt en ingelijst.

Wilt u meer weten over onze opplakservice?

Vraag een offerte aan voor onze opplakservice dat gebruik maakt van gatorfoam

Gatorfoam is een lichtgewicht plaat bestaand uit een geëxpandeerde polystyreen schuimkern met tweezijdig een harde melanine toplaag. Hierdoor is het enorm sterk en gebruiken wij het voor afbeeldingen zoals fine art prints. Het is mogelijk om een offerte aan te vragen bij onze opplakservice met het materiaal gatorfoam. U geeft de afmetingen door aan onze opplakservice en u krijgt een offerte. Daarnaast kunt u ook een lijst, zoals een baklijst, uitkiezen. Achter in het gatorfoam kunnen we een ophangdop monteren, zo is het mogelijk om een afbeelding op te plakken op zuurvrij karton. Bij ons bedrijf is het ook mogelijk om plakhaken te bestellen zodat u de afbeelding makkelijk op kunt hangen.

Druk

Wilt u een onze opplakservice probweren?

Neem contact op met ons bedrijf

Heeft u vragen voordat u een offerte van gatorfoam aanvraagt bij onze opplakservice? Neem dan contact op met ons bedrijf. Ons lamineerbedrijf is telefonisch bereikbaar via 038 - 444 64 22. Onze experts beantwoorden uw vragen en zorgen ervoor dat u voldoende informatie ontvangt om een bestelling te plaatsen.

bottom of page