top of page

Zelfklevend Dibond plaatmaterialen

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Zelfklevend Dibond is een van de plaatmaterialen van twee, drie of vier mm dik en bestaat voor 80% uit kunststof, met een dun toplaagje aluminium. U kunt het zien als een sandwich van twee laagjes aluminium met daartussen een vulling van kunststof. Dit maakt de afbeeldingen steviger en hierdoor gaan ze langer mee.

Wilt u meer weten over zelfklevend dibond plaatmateriaal?

Zelfklevend Dibond plaatmaterialen voor stevigheid

Met de zelfklevend Dibond plaatmaterialen zorgt ons bedrijf ervoor dat de afbeelding verstevigd wordt. Door deze zelfklevende platen worden de afbeeldingen verstevigd, hierdoor blijven ze mooi strak op de plaat zitten. Bij onze opplakservice geeft u aan ons de afmetingen door, wij zorgen voor de rest. Door de foto’s te plakken op Dibond kunt u ze rand loos op de muur hangen. Met het gebruik van de zelfklevend dibond plaatmaterialen wordt er gebruik gemaakt van zuurvrij karton, dit is beter voor het milieu.

Druk

Wilt u zelfklevend dibond plaatmateriaal?

Vraag om advies

Weet u niet precies welke zelfklevend Dibond plaatmaterialen er gebruikt worden bij ons bedrijf? Elk materiaal heeft zijn eigen prijs. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons bedrijf. Stuur een e-mail naar Info@bootsma-tech.nl, of u neemt telefonisch contact op via 038 - 444 64 22. Onze medewerkers helpen u verder en beantwoorden al uw vragen.

bottom of page