top of page

Zelfklevend Dibond plaatmaterialen

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Zelfklevend Dibond is een van de plaatmaterialen van twee, drie of vier mm dik en bestaat voor 80% uit kunststof, met een dun toplaagje aluminium. U kunt het zien als een sandwich van twee laagjes aluminium met daartussen een vulling van kunststof. Dit maakt de afbeeldingen steviger en hierdoor gaan ze langer mee. U bestelt dit materiaal bij Bootsma Technologies in Zwolle.

Wilt u meer weten over zelfklevend dibond plaatmateriaal?

Zelfklevend Dibond plaatmaterialen voor stevigheid

Met de zelfklevend Dibond plaatmaterialen zorgt ons printbedrijf ervoor dat de afbeelding verstevigd wordt. Door deze zelfklevende platen blijven uw foto’s of prints mooi strak op de plaat zitten en gaan ze langer mee. Bij onze opplakservice geeft u de afmetingen van de afbeelding die u op een plaat wilt laten plakken door, wij zorgen voor de rest. Door de foto’s te plakken op Dibond kunt u ze randloos op de muur hangen. Met het gebruik van de zelfklevend Dibond plaatmaterialen wordt er gebruikgemaakt van zuurvrij karton, dit is beter voor het milieu.

Druk

Wilt u zelfklevend dibond plaatmateriaal?

Kies het juiste materiaal voor uw werk

Weet u niet precies welke plaatmaterialen er naast zelfklevend Dibond gebruikt worden bij ons bedrijf? U vindt ze allemaal op onze website. Elk materiaal heeft zijn eigen prijs. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons bedrijf. Stuur een e-mail naar info@bootsma-tech.nl of neem telefonisch contact op via 038 - 444 64 22. Onze medewerkers helpen u verder en beantwoorden al uw vragen.

bottom of page