top of page

Offerte aanvragen bij onze opplakservice met kapamount in Zwolle

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Wilt u een offerte aanvragen voor kapamount bij onze opplakservice in regio Zwolle? Dit kan bij Bootsma Technologies. Bij onze opplakservice in Zwolle is het mogelijk om een offerte aan te vragen voor een afbeelding op kapamount. Dit is een sterk maar licht materiaal, dat ideaal is voor de basis van een mooie afbeelding in huis, of kantoor.

Wilt u meer weten over de opplakservice?

Vraag een offerte aan voor kapamount bij onze opplakservice in Zwolle

Kapamount is sandwichplaat met een kern van geschuimd polyurethaan, aan beide zijden voorzien van een met aluminium versterkt karton. Ons bedrijf werkt met kapamount als opplakservice. Met zelfklevende materialen wordt de afbeelding geplaatst in een lijst naar keuze, denk bijvoorbeeld aan een baklijst. Achter op de lijst wordt een aluminium ophangprofiel geplaats zodat u de afbeelding op de muur kan hangen. De glans die de afbeelding bij ons krijgt is te vergelijken als die van een museum.

Druk

Wilt u meer weten over de opplakservice?

Vraag meer informatie aan

Wilt u meer informatie van ons bedrijf over een offerte voor kapamount in onze opplakservice in regio Zwolle? Neem dan vooral contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact opnemen via 038 - 444 64 22, of u stuurt ons een e-mail naar Info@bootsma-tech.nl. Wit u meer weten over onze organisatie? Neem contact op met ons.

bottom of page