top of page

Offerte aanvragen bij onze opplakservice met kapamount in Zwolle

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Wilt u een offerte aanvragen voor kapamount bij de opplakservice van Bootsma Technologies in Zwolle? Hierbij helpen wij u graag. Kapamount is een sterk maar licht materiaal, dat ideaal is voor de basis van een mooie afbeelding in huis, of kantoor. Bestel dit materiaal op maat voor uw print of foto of maak gebruik van onze opplakservice.  

Wilt u meer weten over de opplakservice?

Vraag een offerte aan voor kapamount bij onze opplakservice

Kapamount is een sandwichplaat met een kern van geschuimd polyurethaan, aan beide zijden voorzien van een met aluminium versterkt karton. Ons bedrijf werkt met kapamount binnen onze professionele opplakservice. Met zelfklevende materialen wordt uw afbeelding geplaatst in een lijst naar keuze, denk bijvoorbeeld aan een baklijst. Achter op de lijst wordt een aluminium ophangprofiel geplaatst zodat u de afbeelding gemakkelijk op de muur hangt. U kiest bij ons tenslotte voor een passende coating. Denk bijvoorbeeld aan een hoogwaardige glans voor uw afbeelding die geschikt is voor in een vitrinelijst in een museum.

Druk

Wilt u meer weten over de opplakservice?

Vraag een offerte aan voor meer inzicht in de mogelijkheden

Wilt u meer informatie van ons lamineerbedrijf over een offerte voor kapamount in onze opplakservice? Neem dan vooral contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact opnemen via 038 - 444 64 22, of u stuurt ons een e-mail naar info@bootsma-tech.nl. Wit u meer weten over onze organisatie? Ook dan helpen wij u graag.

bottom of page