top of page

Het adres voor het opplakken van uw foto's !

Welkom

Zelfklevende platen

Ons bedrijf Bootsma Technologies in Zwolle maakt zelfklevende platen op maat en levert deze af bij uw bedrijf. De zelfklevende platen worden vaak gebruikt bij het verstevigen van foto’s, posters of een print. Ons bedrijf werkt met verschillende materialen waar u uit kunt kiezen. Daarbovenop kan een   beschermlaag komen die u ook zelf uitkiest.

Ons bedrijf maakt de platen op maat

De zelfklevende platen maakt ons bedrijf geheel op maat. Hierdoor is het mogelijk om de zelfklevende platen in verschillende maten te bestellen. Onze opplakservice zorgt ervoor dat u zelf de maten uitkiest, zodat de foto altijd in de gewenste maat uitgevoerd wordt. Wilt u een foto laten afdrukken? Ook dit is mogelijk bij ons bedrijf. Wij werken samen met toonaangevende printbedrijven. Nieuw is dat ons bedrijf ervoor kan zorgen dat uw foto in een baklijst terechtkomt. Dit betekent dat het eruit ziet dat de foto in de lijst zweeft. Dit geeft een extra mooi effect aan de foto op bijvoorbeeld Hahnemühle Fine Art-papier.

Neem contact op met ons bedrijf

Heeft u vragen over de zelfklevende platen? Of wilt u weten hoe wij te werk gaan? Neem dan contact op met ons bedrijf. Wilt u weten wat een project kost? Dan verwijzen we u graag door naar onze prijslijst. De prijzen verschillen per materiaal en de beschermlaag die er bovenop komt. Bij vragen is het mogelijk om ons een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen.

Kwaliteit
Vakmanschap
Afwerking
bottom of page