top of page

Foto geplakt op een plaat van dibond

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Ons bedrijf Bootsma Technologies schakelt u in voor een foto geplakt op een plaat van Dibond. Dibond is een stevig materiaal dat wordt gebruikt om een afbeelding te verstevigen. Hierdoor hangt u uw afbeelding makkelijker op en zorgt u dat deze langer meegaat. Zowel voor foto’s als prints is het plakken op Dibond een ideale manier om de duurzaamheid te verhogen. U vindt ons bedrijf in Zwolle, maar wij leveren door het hele land. Schakel ons dus in als u uw prints wilt laten plakken op Dibond.

Wilt u meer weten over een foto laten plakken op dibond?

Uw foto wordt professioneel geplakt op een plaat van Dibond

Dibond is een uit drie lagen opgebouwde sandwichplaat en dit is ideaal om prints op te plakken. Onze specialisten gebruiken Dibond daarom voor een foto die professioneel op een lijst geplakt dient te worden. Het materiaal bestaat uit twee aluminium buitenlagen met daartussenin een polyethyleen kernlaag. Dibond is stevig en toch licht dankzij de speciale combinatie van aluminium met een zwarte kunststof kern. Beide materialen bevatten een harde buitenlaag waardoor ze zeer geschikt zijn om te gebruiken in onze opplakservice. Ons bedrijf maakt gebruikt van zelfklevende materialen om de prints op een lijst van Dibond te plakken. Daarom vormen de Dibond en zelfklevende materialen een ideale combinatie. Profiteer hiervan en schakel ons in voor een foto die professioneel geplakt wordt op een plaat van Dibond.

Druk

Wilt u een foto laten plakken op dibond?

Vraag meer informatie aan

Wilt u meer informatie over hoe ons fotobedrijf Dibond gebruikt om een foto geplakt te krijgen op een plaat? Of wilt u meer weten over ons bedrijf zelf? Neem dan contact met ons op en vertel ons welke prints u wilt laten plakken op Dibond. Stuur een e-mail naar info@bootsma-tech.nl, of neem telefonisch contact op via 038 - 444 64 22. Onze experts beantwoorden al uw vragen.

bottom of page