top of page

Foto geplakt op een plaat van dibond

Druk tafels

100% klanttevredenheid

✔ Eigen productie

✔ De mooiste finishes

Ons bedrijf Bootsma Technologies heeft de foto geplakt op een plaat van dibond. Dibond is een stevig materiaal dat wordt gebruikt om een afbeelding te verstevigen, dit maakt met makkelijker om een afbeelding op te hangen, plus zo gaat deze langer mee. Ons bedrijf is gevestigd in Zwolle maar levert door het hele land.

Wilt u meer weten over een foto laten plakken op dibond?

Ons bedrijf heeft een foto geplakt op een plaat van dibond

Dibond is een uit drie lagen opgebouwde sandwichplaat. Het materiaal bestaat uit twee aluminium buitenlagen met daartussenin een polyethyleen kern laag. Forex is een hard, stevig en toch licht materiaal. Het is gemaakt van een geschuimd PVC met een lichte structuur. Dibond is stevig en toch licht dankzij de speciale combinatie van aluminium met een zwarte kunststof kern. Beide materialen bevatten een harde buiten laag waardoor het zeer geschikt is om te gebruiken in onze opplakservice. Ons bedrijf maakt gebruikt van zelfklevende materialen om de afbeelding op een lijst te plakken. Daarom is de dibond en zelfklevende materialen een ideale combinatie, die gebruikt wordt in ons bedrijf waardoor de foto goed wordt geplakt op een plaat.

Druk

Wilt u een foto laten plakken op dibond?

Vraag meer informatie aan

Wilt u meer informatie over hoe ons bedrijf dibond gebruikt om een foto geplakt te krijgen op een plaat? Of wilt u meer weten over ons bedrijf zelf? Neem dan contact met ons bedrijf op in Zwolle. Stuur ons een e-mail naar Info@bootsma-tech.nl, of neem telefonisch contact op via 038 - 444 64 22. Onze experts beantwoorden al uw vragen.

bottom of page